Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

leonardonaminisaliejus

Kedro riešutų aliejus

Kedro riešutų aliejus

Įprasta kaina €40,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €40,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.
Size

Kedro riešutų aliejus - vadinamas „kosminiu aliejumi“. Kedrinių pinijų aliejuje gausu polinesočiųjų riebalų rugščių, vitaminų (A, D, E, K). Aliejus yra kvapnus, šviesaus gintaro geltonumo, švelnaus skonio. Tinka gardinti desertams, varškės patiekalams, salotoms. Kedro riešutų aliejus dėl savo sudėties labai vertinamas ir gali būti naudojamas kaip pagalbinė priemonė lytinių organų ir endokrininių liaukų sutrikimams gydyti, medžiagų apykaitai skatinti, gerinti kraujo apytaką smegenyse. Dažnai naudojamas siekiant valyti limfą. Nuo seno vadinamas „kosminiu aliejumi“. Naudojamas kosmetikoje, tinka jautriai paakių odai drėkinti, sudirgusiai odai po depiliacijos.

Laikymo sąlygos

Nelaikyti ant tiesioginių saulės spindulių.

Žiūrėti visą informaciją